BioBox harmaavesipuhdistamo     by Raita Environment

Asennus

Helppo asentaa -mahtuu

pieneen tilaan

Kiinteistön ”harmaa vesi” viemäriputki liitetään BioBox:n tuloliitäntään (D75 mm). Jos kiinteistöllä on viemärituuletus (1) rakennuksen katolle, tapahtuu ilmanvaihto sen kautta, jos ei tehdään tuloviemäristä ilmastointihaara (2) maanpinnalle. Tarvittaessa BioBox XL.ään on saatavilla korotusosia - 40 cm tai 60 m, joka liitetään ruuveillä itse laitteeseen. Jos BioBox:a käytetään ympäri vuoden, kannattaa se suojata jäätymiseltä. Saatavilla on erillinen eristyspaketti eri malleille. BioBox XL:n suodattimien kunto kannattaa tarkastaa määräajoin. 200 käyttöpäivän jälkeen, suosittelemme tarkastuksen tehtäväksi kerran viikossa.
Katso tarkemmat asennus- ja käyttöohjeet ja mittakuvat ja vaatimustenmukaisuusvakuutus alla olevista linkeistä:
Suodatinelementit nostetaan ylös ja ne puhdistetaan harjaamalla kasvusto suoraan kompostiin. Elementeistä puhdistettava pieni jätemäärä kompostoidaan. Suodattimet vaihdetaan 10-15 vuoden välein.
English Svenska
BioBox harmaavesipuhdistamo            by Raita Environment

Asennus

Helppo asentaa -mahtuu

pieneen tilaan

Kiinteistön ”harmaa vesi” viemäriputki liitetään BioBox:n tuloliitäntään (D75 mm). Jos rakennuksen viemäriputki on 110 mm, supistetaan viemäri 75 mm:iin ennen BioBox yksikköä. Biobox:n lähtevä liitos on D75 mm. Laitteelta poistuva vesi johdetaan näytteenottokaivon kautta maahan tai avo-ojaan (jos putken päästä on näytteenottomahdolli-suus ei näytteenottokaivoa tarvita). Jos kiinteistöllä on viemärituuletus (1) rakennuksen katolle, tapahtuu ilmanvaihto sen kautta, jos ei tehdään tuloviemäristä ilmastointihaara (2) maanpinnalle. Tarvittaessa BioBox XL.ään on saatavilla korotusosia - 40 cm tai 60 m, joka liitetään ruuveillä itse laitteeseen. Jos BioBox:a käytetään ympäri vuoden, kannattaa se suojata jäätymiseltä. Saatavilla on erillinen eristyspaketti eri malleille. BioBox XL:n suodattimien kunto kannattaa tarkastaa määräajoin. 200 käyttöpäivän jälkeen, suosittelemme tarkastuksen tehtäväksi kerran viikossa. Suodatinelementit nostetaan ylös ja ne puhdistetaan harjaamalla kasvusto suoraan kompostiin. Elementeistä puhdistettava pieni jätemäärä kompostoidaan. Suodattimet vaihdetaan 10-15 vuoden välein.
Katso tarkemmat asennus- ja käyttöohjeet, mittakuvat ja vaatimustenmukaisuusvakuutus alla olevista linkeistä:
raitabiobox.fi mökkipuhdistamot XL M English Svenska
raitabiobox.fi mökkipuhdistamot XL M