BioBox harmaavesipuhdistamo     by Raita Environment

Asennus

Helppo asentaa -mahtuu

pieneen tilaan

Kiinteistön ”harmaa vesi” viemäriputki liitetään BioBox:n tuloliitäntään (D75 mm). Jos kiinteistöllä on viemärituuletus (1) rakennuksen katolle, tapahtuu ilmanvaihto sen kautta, jos ei tehdään tuloviemäristä ilmastointihaara (2) maanpinnalle. Tarvittaessa BioBox XL.ään on saatavilla korotusosia - 60 cm, joka liitetään ruuveillä itse laitteeseen. Tarvittaessa voi korotusosaa lyhentää asennuspaikalla. Jos BioBox:a käytetään ympäri vuoden, kannattaa se suojata jäätymiseltä. Saatavilla on eristyspaketteja maanpäälle ja maanalle asennukseen eri malleille. Lisäksi on valikoimassamme lämmityskaapelipaketti ongelmallisimpiin kohteisiin. BioBox XL:n suodattimien kunto kannattaa tarkastaa määräajoin. 200 käyttöpäivän jälkeen, suosittelemme tarkastuksen tehtäväksi kerran viikossa.
Suodatinelementit nostetaan ylös ja ne puhdistetaan harjaamalla kasvusto suoraan kompostiin. Elementeistä puhdistettava pieni jätemäärä kompostoidaan. Suodattimet vaihdetaan 10-15 vuoden välein.
English Svenska
Katso tarkemmat tiedot: asennus- ja käyttöohjeet mittakuvat mitoituslaskelmat suunnitteluun vaatimustenmukaisuusvakuutus tekniseltä yhteenvetosivulta: - BioBox M ( Linkki ) - BioBox XL ( Linkki ).
BioBox harmaavesipuhdistamo            by Raita Environment

Asennus

Helppo asentaa -mahtuu

pieneen tilaan

Kiinteistön ”harmaa vesi” viemäriputki liitetään BioBox:n tuloliitäntään (D75 mm). Jos rakennuksen viemäriputki on 110 mm, supistetaan viemäri 75 mm:iin ennen BioBox yksikköä. Biobox:n lähtevä liitos on D75 mm. Laitteelta poistuva vesi johdetaan näytteenottokaivon kautta maahan tai avo-ojaan (jos putken päästä on näytteenottomahdolli-suus ei näytteenottokaivoa tarvita). Jos kiinteistöllä on viemärituuletus (1) rakennuksen katolle, tapahtuu ilmanvaihto sen kautta, jos ei tehdään tuloviemäristä ilmastointihaara (2) maanpinnalle. Tarvittaessa BioBox XL.ään on saatavilla korotusosia - 60 cm, joka liitetään ruuveillä itse laitteeseen. Tarvittaessa voi korotusosaa lyhentää asennuspaikalla. Jos BioBoxia käytetään ympäri vuoden, kannattaa se suojata jäätymiseltä. Saatavilla on eristyspaketteja maanpäälle ja maanalle asennukseen eri malleille. Lisäksi valikoimasssamme on lämmityskaapelipaketti ongelmallisimpiin kohteisiin. BioBox XL:n suodattimien kunto kannattaa tarkastaa määräajoin. 200 käyttöpäivän jälkeen, suosittelemme tarkastuksen tehtäväksi kerran viikossa. Suodatinelementit nostetaan ylös ja ne puhdistetaan harjaamalla kasvusto suoraan kompostiin. Elementeistä puhdistettava pieni jätemäärä kompostoidaan. Suodattimet vaihdetaan 10-15 vuoden välein.
raitabiobox.fi mökkipuhdistamot XL M English Svenska
Katso tarkemmat tiedot: asennus- ja käyttöohjeet mittakuvat mitoituslaskelmat suunnitteluun vaatimustenmukaisuusvakuutus tekniseltä yhteenvetosivulta: - BioBox M ( Linkki ) - BioBox XL ( Linkki ).
raitabiobox.fi mökkipuhdistamot XL M